luni, 26 martie 2012

In viata nu ai decat doua variante

Cineva mi-a spus mai demult ca in viata nu ai decat doua variante… sa te nasti femeie sau sa te nasti barbat.
Daca te nasti femeie mai e cum mai e, daca te nasti barbat nu ai decat doua variante… sa ramai acasa sau sa pleci in armata.
Daca ramai acasa mai e cum mai e, daca pleci in armata n-ai decat doua variante… sa prestezi munci usoare sau sa fii trimis pe front.
Daca ramai la munci usoare mai e cum mai e, daca esti trimis pe front n-ai decat doua variante… sa supravietuiesti sau sa mori.
Daca supravietuiesti mai e cum mai e, daca mori nu ai decat doua variante… sa fii inmormantat sau sa fii facut sapun.
Daca esti inmormantat mai e cum mai e, daca esti facut sapun n-ai decat doua variante… sa te cumpere un barbat sau sa te cumpere o femeie.
Daca te cumpara un barbat mai e cum mai e, daca te cumpara o femeie n-ai decat doua variante… sa se spele cu tine de la brau in sus sau de la brau in jos.
Daca se spala cu tine de la brau in sus mai e cum mai e, dar daca se spala cu tine de la brau in jos… ajungi de unde ai plecat ! Articolul poate fi considerat pamflet si trebuie tratat ca atare. Va pupa Ade :*

6 comentarii:

  1. :))))) M-ai binedispus de dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  2. The best :))) sincer a fost placut sa citesc acest articol de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain de tot! Chiar m-au amuzat variantele! Un circuit perfect, un cerc de un rotund absolut. Iar daca ajunge de unde a plecat, nu mai e cum era!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca va plac articolele mele. Prefer astfel de articole decat sa va plictisesc cu lucruri despre mine. :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi e probabil off-topic deoarece nu se preteaza la bancul respectiv, doar voiam asa sa semnalez public si in lb romana ca mai exista cateva variante, sa te nasti transsexual, adica barbat intr-un corp de femeie, sau invers, plus n-spe variante de intersexualitate, sau cu hormoni si genitale ambigue, de nici tu nici cei din jur nu stii/nu stiu ce esti/ce vrei sa fii/ce o sa fii, si se ridica probleme etice destul de complicate re cine ar putea sa decida despre asta si cand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam nazist articolul la partea cu sapunul :)) Dar foarte bine conturat traseul barbatului...

    RăspundețiȘtergere