marți, 1 mai 2012

De ce este lumea rea ?

Astazi am fost in vizita pe blogul Marinei (iti tai chitanta pentru reclama) si am fost uimita sa vad ca a inceput si ea sa mai miste cate ceva pe acolo. Am avut placerea sa vad un photo shooting facut de nemaipomenitul Sorin Ionita ,insa am dat si peste un alt articol. Asa m-am hotarat sa discutam despre ceea ce ii face pe multi sa fie rautaciosi si sa se comporte in ultimul hal cu persoanele din jurul lor. Este foarte ok sa nu iti placa o persoana, este foarte ok sa o critici sau sa iti spui parerea personala despre aceasta. Dar, nu suport atunci cand cineva total  strain de situatie ,care habar nu are cu ce se mananca modelingul si munca depusa in spatele unui photo shooting indrazneste sa denigreze in ultimul hal pe cineva. Revin la intrebarea care ma framanta: De ce este lumea rea ?

20 de comentarii:

  1. Daca nu se poate ajunge la struguri..imediat romanul spune ca-s acrii. Cam aceasta este mentalitatea multora, cum nu le acorzi prea multa atentie incep sa arunce cu pietre in tine. Fi tare atat tu cat si Dina. :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Românul de obicei se crede bun la toate și de fapt nu se pricepe la nimic. Am învățat să primesc doar criticile care vin însoțite de argumente. Răutăți există din păcate, dar atâta timp cât nu sunt însoțite de argumentele potrivite nu le iau în seamă. Cred că de multe ori este mai dureros pentru respectivii răutăcioși să îi eviți.

    RăspundețiȘtergere
  3. din pricina frustrarilor, din pricina lipsei de material neuronal, in general din.. lipsuri..

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim@ Te contrazic. Nu doar romanii sunt asa, am intalnit si in alte tari oameni de genul acesta.

    glappy@ Criticile sunt constructive.

    secsinblog@ Si din lipsa de ocupatie, nu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adelina, asta cred și eu, dar sunt constructive doar în momentul în care apar argumentele, altfel sunt doar niște vorbe aruncate din răutate, invidie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lumea e rea .."de cand e lumea"!Nu cred ca exista o definitie exacta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm, intrebare aproape retorica...Lumea e rea si atat. Si invidioasa. Daca esti fericit nu e bine, daca arati bine iarasi nu e ok, daca esti sincer e dezastru, si as putea da multe alte exemple. Dar stii ceva? Nu conteaza! Fiecare stie cum e mai bine pentru el si atat, nu are importanta ce spun ceilalti, lasa-i sa vorbeasca. Eu asa fac de ceva vreme, desi sunt exagerat de sensibila de felul meu, dar am observat ca de cate ori ma supar sau ma enervez din cauza a celor ce se spun pe seama mea, le dau lor satisfactie. Asa ca, lasa lumea sa vorbeasca...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu o sa fiu putin rea si o sa zic: ceea ce exista in Romania in acest moment cu greu se poate numi modelling. Multe dudui nu isi au rostul pe podium. Daca s-ar analiza toate fetele care apar pe un podium jumatate din ele ar trebui sa fie date jos.
    Intr-adevar multe lucruri spuse de altii sunt rautati, dar in momentul in care te decizi sa devii persoana publica trebuie sa iti asumi si riscurile de a NU fi pe placul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mentalitatea persoanelor din romania este mult sub mediu. Sunt persoane cu care pur si simplu nu te poti intelege. Da, in halul ala de idioti sunt. Orice le-ai zice, lor le place sa aiba dreptate, indiferent ca vorbesc aiurea sau nu.
    Ideea e sa ii ignori pentru ca cu cat le oferi mai multa atentie cu atat se simt mai mandri de prostia lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca lumea nu e rea, ci este pur si simplu nestiutoare. Indiferent de meseria pe care o ai, in viata poti fi fericit sau nefericit. Poti sa ai succes in viata in orice profesie, numai ca succesul modelelor este mult mai vizibil publicului. Asta starneste invidia.

    RăspundețiȘtergere
  13. ...Si tu faci parte din "lumea" asta care nu e nici rea ...nici buna. In fiecare din noi zace o doza de rautate...mai mica sau mai mare.
    Ca sa nu te atinga rautatea cuiva rasplateste-l...cu bunatate, iar daca nu poti...macar cu indiferenta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Unii oameni sunt rai, dar nu asta e firea umana.Primul impuls al fiecarui om in cazul unui accident al vreunui seaman e sa il ajute.Probabil ca persoana de care spui tu face o "carierea" din a fi "gica' contra" la orice lucru.Nu o lua personal. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Aniela Deby@ Daca o gasesti.. mi-o spui si mie ?

    Luna@ Ar mai trebui sa-si tina parerile si pentru ei..uneori macar!

    Bia@ Unii se nasc cu ea..le trece prin sange!

    RăspundețiȘtergere
  16. Rautatea e instinctiva, si de cele mai multe ori nativa...Omul nu a fost conceput sa fie rau, ci dimpotriva..dar daca mosteneste gene de asemenea natura, sau se lasa manipulat de anumiti factori din jurul lui, se transforma...Dar mie imi place sa spun ca oamenii rai in general sunt slabi....au puncte sensibile atat de multe incat rautatea devine o arma de aparare....

    RăspundețiȘtergere
  17. Skin moles takes place because of to hyperpigmentation of the cells.
    After you have plantar warts, remedies to pick out from will be many.


    Also visit my blog post; where can you buy dermatend

    RăspundețiȘtergere
  18. Răutatea altora e o lecție pentru fiecare dintre cei care iau contact cu ea.
    Știi cum se zice: frumusețea stă în ochii privitorului. Nu putem schimba lumea, dar putem alege modul în care o privim. Indiferent ce fac ceilalți, contează numai modul în care noi interpretăm lucrurile. Dacă te superi, te întristezi, îți faci nervi din cauza nu știu cărui om, doar tu ești cea care suferă, îți dai singură voie să fii afectată, să ai o stare neplăcută. Pentru că poate cel în cauză nici nu știe sau nu-i pasă de suferința ta. E o vorbă: "Cine ești tu să mă superi pe mine?! Numai eu mă pot supăra pe mine! Fiindcă numai eu am putere asupra gândurilor și emoțiilor mele!". :)

    RăspundețiȘtergere
  19. So if you are dabbling in games development, you need to use Dn - B Samples to
    get the action scenes of one's game. During Publishing: During
    publication, the art directors generally work along with the publication editors.
    This innovative software enables you to hear your personal
    voice while you sing and reveals your true ability like a vocalist.

    RăspundețiȘtergere