duminică, 13 mai 2012

Romanii au talent ?

Fara sa dezvolt subiectul, consider ca erau multi participanti care ar fi meritat sa castige ! Printre preferatele mele a fost trupa Nolimit, insa trebuie sa ne mandrim cu Tutu Adrian si Gog Cristian :)



18 comentarii:

  1. Buna Adelina,imi place cum iti scrii blogul,si tin sa mentionez ca si la tv esti foarte distinsa!

    Sunt campulungean ca si tine si iti urez multa bafta!

    Te-am pus in lista mea de bloguri si o sa revin sa te citesc...sper ca ma vei pune si tu.Ciao!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar dacă unii spun acum că el nu merita să câştige, căci trucurile sunt "foarte uşor de făcut" şi găseşti indicaţii pe net, eu consider că omu chiar a meritat premiul, căci da, găseşti filmuleţe cu dezvăluiri ale trucurilor, dar una e să ştii cum se fac şi alta e să şi pui în aplicare aşa cum trebuie. E destulă muncă şi trebuie apreciată!
    P.S: Îmi place blogul tău! Spor la scris în continuare!
    Te pup,
    Alexandra Cristea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. e frumos ce face el! Are talent sa faca show, insa nu cred ca merita 120.000 pentru o simpla regizare. S-a scris peste tot despre asta..chiar si cei din juriu au recunoscut ca toata treaba a fost doar SHOW si ca trucurile se gasesc pe net.

      Ștergere
    2. da... ce sa zic nu as aprinde televizorul pentru asa oamenii:))

      Ștergere
  3. Sunt de acord cu tine in privinta trupei Nolimit, dar ca si in editia precedenta, a castigat cel care a transmis mesajul cel mai puternic catre publicul votant...

    In prima editie, mesajul lui Tutu Adrian a fost: "Sunt roman, deci pot!"

    In a doua editie, Gog Cristian s-a incadrat in aceeasi categorie, transmitand mesajul: "Oare putem noi ca oameni?"

    Momentan, după cum bine se vede, romanii votează mesajele care le dezvolta propria incredere in sine, uitand astfel de participantii mult mai talentati. Probabil, intr-un viitor mai prosper vor vota si talentele adevarate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care ziceai ca e mesajul castigatorului din editia a doua ? ''SUNTEM ROMANI SI STIM SA REGIZAM'' :)

      Ștergere
    2. Cred că lumea a votat ce le-a transmis fiecare număr în acel moment. Nu cred că după ce s-a dat start vot, a intrat lumea pe net să vadă cum sunt făcute trucurile, iar abia după să voteze. Nu, lumea a votat pentru că pe moment au fost prinși de acel număr. Era clar că sunt trucuri și că nu e nimic real, dar a contat prezentarea scenică. De ce ar fi meritat trupa No Limit să câștige? doar pentru că sunt surzi și au dansat? Au exersat la antrenamente, iar acolo la startul dat de coregrafă, și-au făcut numărul, nici nu trebuie să auzi muzica. Poate Mihai Petraiche trebuia să câștige, a fost chiar bun. Cred că oricine ar fi câștigat lumea nu ar fi fost mulțumită. La emisiunea Britanică de acest gen, a câștigat un câine, iar în finală erau un băiat și o fată care cântau operă, absolut senzațional, mai era o fată care a cântat o melodie de la Celine Dion, genial și totuși a câștigat un câine, dar nu s-a mai spus nimic. Trebuie să vedem spectacolul și să nu mai găsim tot felul de chichițe pentru că nu câștigăm nimic.

      Ștergere
    3. La emisiunea britanică de acest gen a câștigat un câine, iar în finală erau 2 tineri care au cântat operă, absolut senzațional și nu s-a mai spus nimic. Nu cred că a stat nimeni să se uite pe net, iar după să voteze. Era clar că sunt trucuri, că nu e nimic real, dar cred că a contat momentul, senzația transmisă și chiar e bun în ceea ce face. De ce trebuia să câștige trupa nolilit? pentru că sunt surzi? păi au exersat la antrenamente sincronizarea, iar după ce le-a dat startul coragrafa, doar și-au făcut numărul, nici nu trebuie să auzi muzica. Poate Mihai Petraiche era mai bun, dar dacă a câștigat Gog, a câștigat pentru că e bun în ceea ce face.

      Ștergere
  4. duaaaaamne...

    mda. nu e bine ce se intampla aici. deloc nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Adelina! Eu te-am adaugat deja in lista mea de bloguri si poti verifica. Faci link exchange? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. preferate mea la fel a fost trupa No Limit, dar m-a impresionant și Cristian Gog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adelina, imi place de tine. Frumoasa, desteapta. Azi am gasit blogul tau si am ramas surprinsa placut. :)

    Te adaug in blogroll si sper sa o faci si tu. blogul meu este http://cris-buli.blogspot.com ..poate ai timp s-arunci o privire:)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut observatia ta... Totusi, un concurs cu o miza asa de mare nu 'avea' cum sa fie castigat pe bune... Nu-i asa? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Thanks for providing this information within your website.
    Also visit my weblog : Disc Springs

    RăspundețiȘtergere